Idag så har det varit skola. Det är väldigt många i klassen som är jävligt tröga, så jag höll på att slå slint och slå ner alihopa. Varit en ganska tråkig dag i skola idag iallafall.

Sedan har jag ridit idag:) det gick bra. Förutom att Magic blev totalt livrädd för en liten snöklump som trillade ner från snökanten på vägen. Det var jag ju inte riktigt berädd på så jag flög som en vante för han gjorde ju en 360 graders. Jag plaska ner i snökanten, ganska hård sådan. Han brukar göra såna små ryckningar typ, men aldrig något sånt här. Han är söt han. Han blev nog med lite chokad att jag låg på marken:P Resten av turen gick jättebra:) Han är väldigt pigg:P Men det förstår man ju.

Fråga 07 – Min bästa vän.

Min bästa vän, eller snarare vänner är Sarah och Emma.

Sarah och jag har inte alltid varit så bra kompisar som vi är idag. Ni som gick på dalsjöskolan vet ju detta:P Hehe. Men vi fann varnadra igen efter några år och det är nog det bästa som har hänt mig. Sarah är den bästaste bästa vän jag har haft. Hon komer jag aldrig släppa igen. Hon ska till afganistan snart, det kommer bli väldigt tufft, kommer sakna henne.
Emma Vi har gått i skolan tillsammans sedan mars förra året. Fast vi fann varandra väldigt sent faktiskt. Men vi har väldigt roligt ihop och hon får mej att tänka på annat när det behövs.

Detta var mina bästa vänner. Dom skulle jag aldrig klara mig utan. Vet inte vad jag skulle göra utan dom.