Nu sitter jag hemma i soffan. Om jag säker att jag mår super och inte har ont så ljuger jag. För jag har ont, både här och där. Men vill man vara fin så får man lida pin som dom sa förr:) Jag vakna någongång vid 2-4 tiden igår. Sen dess har jag sovit. Jag gick upp och tog på mig kläder vid typ nio. Gick en sväng och sedan sov jag lite till:)
 
Men det känns faktiskt bra! Magen gör lite ont, speciellt när jag står och går. Är fortfarande trött men vill verkligen se bonde söker fru idag så får försöka vara vaken:)
Vitaminder och sådant har jag fått som jag ska äta varje dag. Köpte ut det idag med får nog köpa en dosett med:P Så man får i sig alla:) Ska även ge mig själv klexane i 6 dagar:) Brukar ge det till de äldre, nu får jag ge det till mig själv. Det gick bra igår, var lite nervöst med det gjorde inte ont i själva sticket, det var efteråt det kändes mer:P Men jag tror jag överlever:)
 
Nu ska jag ta mig lite fil och proviva. Imorgon ska jag föra en egen dagbok på vad jag äter och så. Jag får redan börja rida nästa vecka om jag tar det försiktigt. Gymma och 5 veckor och simma om 5 veckor. Hoppas det kommer lite snö snart så jag kan lära mig åka skidor! Blev föresten bara sjukskriven i 2 veckor:) Så det var ju bra:) Pengar behövs:)
 
Hoppas ni har det bra!