Som vanligt är jag kass på att uppdatera. 

Men har väl inte hänt så himla mycket sen sist. 

Dom ringde från Lerum, där jag tävlade i början av september. Jag kom ju två på en klass och åtta på en. Men nu var det så att en blev typ diskad. Hon fick inte tävla LC. Så helt plötsligt så vann jag en klass och kom på sjua på den andra:) himla kul faktiskt! Så nu är vi taggade till länghems tävling 13 okt! Jag är det och Magic är galen! Han mår bra igen. Såret har dock inte läkt helt än. Men det är bättre. Så veterinären tyckte vi skulle ta det lite lugnt med penicillinet. Han har ju gått på det i 11 dagar nu.

Sen var jag ute i lördags! Himla kul var det! Mycket folk! Dansa och pratade med folk! Skit kul! Men inte dagen efter! Märktes att jag hade druckit väldigt fort och mycket olika.
Jag jobbade på husbonden fram till 20. Fick dock gå lite tidigare. Så från det jag sluta och 22 så drack jag två cider och 1 liter vin typ. Och för mig så är det mycket:p så jag var på lyset kan man säga:p
Sen drack jag mer cider på krogen och även öl som jag har börjat att gilla. 
Så huvudvärken från helvetet hälsade på mig på söndagen! Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv!! Trodde fan jag skulle dö. Så fort man rörde sig så mådde man piss.
Älskade bästa Sarah hämtade mig i stan på morgonen där sen, eller ja, middagen kanske man kan säga. För jag sov sjukt länge med. Brukar jag aldrig göra. 
Så jag följde med henne hem och vi spenderade några timmar tillsammans. Jag fattar inte hur en människa kan betyda så mycket för en. Jag kan liksom sakna henne så det gör ont ibland! Så det var underbart att få träffa henne igen! 
Nästa gång hon kommer hem ska vi åka till Ullared:) 
Behövs det ena och det andra. Dock inte för mycket. Måste spara pengar!!

Jobbar och sliter gör jag! Hela tiden! Men jag gillar verkligen när det är så. 

Så nu bär det snart iväg till jobbet!

Hoppas ni har det bra!!

Bjuder på denna från lördagen!