I morgon gäller det. 4 veckor kvar till operation oh tio kilo ska bort. Beställt pulver som jag hoppas kommer i veckan. Får stå ut med de pulver jag har hemma så länge..
Det kommer bli tufft med är sjukt jävla taggad till det!!! Nu jävlar ska jag ändra mitt liv!! Väger mig i morgon för att få exakt vikt. Och naken ska jag stå med!!!
Så nu fan ska här bloggas!! Jag vill ha frågor av er och era funderingar!!! Kom igen nu folket!!!!

Hoppas ni haft en bra dag!!!

3 kommentarer

emma

30 Sep 2012 21:14

ja hejjar på dig kompis! detta fixar du :)

Therese S

07 Oct 2012 18:30

Hej Elin!:)

Vad händer? Är det vikten du ska tampas med?

Om det är det du ska göra så vet jag precis vad du går igenom. Jag håller på med samma sak fast åt motsatt håll, jag ska gå upp minst 10kg & det är skitjobbigt men nu får jag hjälp & är precis som du - supertaggad!:)

Heja oss!:)

Kram Tess

Svar: Ja, vikten ska ner. Ska göra en sådan magoperation den 30 Oktober. Så måste gå på diet pulver och gå ner 10 kilo. Så det ska bli spännande:)Får du hjälp från detist och så nu då? När man ska gå ner i vikt ska man ju äta mindre. Hur gör man när man ska gå upp i vikt?

Heja oss ja!!!

Kram
Elin

Therese s

09 Oct 2012 09:31

Vad spännande! Då är det ju inte så långt kvar nu då :)
Har det gått bra hittills?

Nja, har varit både på vårdcentral & dietist men ingen utav dem har kunnat hjälpa mig så nu har jag fått kontakta en kostspecialist som samarbetar med en personlig tränare så vi får väl se hur det går. Jag har i princip tredubblat mitt matintag, jag har hållt på nu i tre veckor & fortfarande så är frukosten riktigt riktigt jobbig men de övriga målen går bra. Förra tisdagen hade jag gått upp 1,2kg från startdatum men det går ju så låångsamt

Svar: Ja det har väl gått bra hittills:) Några kilo mindre. det är tre veckor kvar till operation nu så det ska nog gå bra.Oj, ja det var långsamt, men det går ju bra för dig:) det går ju uppåt:)
Elin

Kommentera

Publiceras ej